ACTUALITATE 5 ianuarie 2021

(Update) Copil în vârstă de trei ani, dispărut în pădurea din zona Hetea

de Iulia Drăghici - Taraș | 4064 vizualizări

UPDATE3: Copilul a fost identificat de către o femeie pe raza localității Araci. În prezent, minorul este în stare bună, în afara orcărui pericol. 

„La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 12, prin prisma mediatizării cazului dispariției minorului de 3 ani, acesta a fost recunoscut de  o femeie pe raza localității Araci, care a sesizat imediat un echipaj de poliție care se afla în zonă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au depistat minorul. Acesta a fost transportat la sediul postului de poliție unde a fost solicitat un echipaj medical pentru eventuala acordare de îngrijiri medicale. Minorul este în stare bună în afara orcărui pericol. Mulțumim reprezentanților mass-media, pentru sprijinul acordat în acest caz, prin mediatizarea dispariției”, a transmis IPJ Covasna, prin intermediul unui comunicat de presă. 

UPDATE2: Minorul a fost găsit pe raza localității Araci. Din primele informații este în stare bună, transmite IPJ Covasna. 

UPDATE:  La data de 4 ianuarie 2021, în jurul orei 19:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia.

În cursul nopții, polițiști din cadrul I.P.J. Covasna, jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, pompieri din cadrul I.S.U. Covasna și I.S.U. Brașov, reprezentanți ai Serviciului Salvamont Covasna, cu sprijinul voluntarilor și personalului silvic, au desfășurat activități specifice de căutare pe toată raza localității Hetea și în zona împădurită din proximitatea localității, fără ca minorul să fie depistat.

În cadrul activităților de căutare au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112.

Semnalmente: înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Menționăm faptul că nu există fotografii cu minorul în cauză.

Sursa: IPJ Covasna. 

Știrea inițială: Pompierii covăsneni au fost solicitați în seara zilei de 04 Ianuarie 2021 pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localității Hetea.

În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna și ISU Brașov, polițiști, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România și cetățeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani.

Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineață.

Sursa: ISU Covasna. 

Sursa foto: ISU Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.