ACTUALITATE 12 noiembrie 2018

Copil de 13 ani, prins în trafic la volan

de Iulia Drăghici - Taraș | 914 vizualizări

În autoturism alături de acesta, se afla un adult

Un minor, în vârstă de 13 ani, a fost prins de polițiștii din Aita Mare la volanul unui autoturism, în timp ce conducea pe drumurile publice. Mașina îi fusese încredințată de un adult, care se afla în dreapta în timpul controlului făcut de oamenii legii.

„La data de 11.11.2018, orele 14:30 polițiștii din Aita Mare au identificat un minor în vârstă de 13 ani, care conducea un autoturism pe DJ 121 A în afara localității,  fără a fi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Alături de minor, în autoturism se afla un bărbat în vârstă de 53 ani, proprietarul autoturismului și tatăl celui aflat la volan. Acesta i-a încredințat fiului său autoturismul pentru a-l conduce pe drumul public, deși minorul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie”, arată un comunicat de presă al IPJ Covasna, transmis luni.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv încredințarea  unui vehicul pentru conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte  prevăzute  de art. 335 alin 1 respectiv 335 alin 3 Cod. Penal.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.