ACTUALITATE 15 septembrie 2017

Copil accidentat la traversarea străzii

de Observatorul de Covasna | 414 vizualizări

Deși polițiștii covăsneni s-au mobilizat pentru activități preventive și campanii de prevenire a accidentelor de circulație, ultima chiar în această perioadă – Şcoala în siguranţă, iar polițiștii rutieri sunt prezenți permanent în punctele fierbinți din trafic, din păcate continuă să apară evenimente nedorite.

Astfel, în cursul zilei de miercuri s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un minor de 8 ani. Aflat pe strada Lăcrămioarei, a traversat prin spatele unui autobuz, prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost surprins și accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului, l-au testat cu etilotestul pe șofer, rezultatul fiind negativ. La fața locului a sosit și un echipaj medical, transportându-l pe copil la Spitalul Județean Sf. Gheorghe. După primele investigații medicale, s-a stabilit că minorul a suferit leziuni ușoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru evitarea evenimentelor de acest gen, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna continuă campania de recomandări adresate copiilor și părinților cu privire la respectarea regulilor de deplasare la/dinspre școală, cu accent pe traversarea părții carosabile doar prin locurile permise și numai după o asigurare temeinică.

IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.