ACTUALITATE 18 februarie 2021

Control în cascadă al polițiștilor rutieri pe DN12: 138 de sancțiuni și 6 permise reținute

de Iulia Drăghici - Taraș | 3326 vizualizări

Polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Covasna și I.P.J.  Harghita au executat miercuri, 17 februarie a.c., o acțiune pe linia nerespectării regimului legal de viteză, în sistem cascadă, pe DN 12. 

În urma acțiunii au fost aplicate 138 de sancțiuni contravenționale din care 112 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, o sancțiune pentru depășire neregulamentară, 22 de alte abateri și 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Totodată polițiștii au reținut 6 permise de conducere dintre care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au retras 4 certificate de înmatriculare”, potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de IPJ Covasna. 

Cel mai probabil locația acțiunii nu a fost aleasă întâmplător. Tot miercuri, dar de dimineață, pe DN12, în zona Bixad, au avut loc două accidente rutiere. Unul a avut loc după ora 8:30 și a vizat un TIR răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost victime. În jurul orei 09:00 a avut loc un alt eveniment rutier, tot în Bixad, dar la ieșirea spre județul Harghita. Două mașini au fost implicate într-o coliziune frontală. Două persoane au fost rănite în urma acestui eveniment rutier. 

(Sursa foto: DRDP Brașov)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.