ACTUALITATE 26 iulie 2021

Controale la Vâlcele; amenzi de peste 11.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 3576 vizualizări

Verificările polițiștilor au vizat magazinele din comună 

Polițiștii covăsneni au făcut la finele săptămânii trecute o serie de controale în comuna Vâlcele. Tema principală a fost verificarea respectării legislației din domeniul economic și a sistemelor de securitate private. Concluziile acțiunii au fost 11 sancțiuni, în valoare totală de peste 11.000 de lei. 

Potrivit IPJ Covasna, controalele au vizat societățile comerciale care au ca obiect de activitate vânzarea de produse alimentare sau nealimentare. 

La data de 22.07.2021, polițiștii din cadrul I.P.J. Covasna au executat o acțiune în sistem integrat pe linia verificării respectării legislației din domeniul economic și a  sistemelor de securitate private, pe raza comunei Vâlcele.

Acțiunea a vizat în mod direct societățile comerciale care au ca obiect de activitate vânzarea de produse alimentare sau nealimentare de pe raza comunei Vâlcele, în acest sens fiind verificate 18 societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au desfășurat activități pentru combaterea delictelor în domeniul silvic și depistarea și sancționarea persoanelor care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice.

În urma acțiunilor efectuate polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor,  nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și nerespectarea normelor legale privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea totală a sancţiunilor  aplicate se ridică la suma de 11.160 de lei”, informează IPJ Covasna, prin intermediul unui comunicat de presă transmis vineri. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.