ACTUALITATE 7 septembrie 2021

Controale în trafic, încheiate cu peste 370 de amenzi, în valoare de peste 168.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1843 vizualizări

Viteza este principala regulă încălcată de șoferi 

Polițiștii rutieri din județele Covasna, Brașov, Bacău, Buzău, Vrancea și Harghita au organizat duminică o amplă acțiune de control pe mai multe drumuri naționale. Peste 370 de amenzi au fost astfel aplicate pentru neregulile depistate în trafic, însumate la peste 168.000 de lei, majoritatea pentru viteză. În plus, s-au reținut și 10 permise de conducere. 

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Covasna și polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul structurilor subordonate I.P.J. Covasna, împreună cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție Brașov, Bacău, Buzău, Vrancea și Harghita, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R. au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite pe rețeaua de drumuri naționale din județ pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea accidentelor de circulație.

Astfel, în cursul acțiunii polițiștii au aplicat 373 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale în vigoare privind circulația pe drumurile publice, dintre care 330 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 10 permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate se ridică la suma totală de 168.702,5 de lei”, informează IPJ Covasna, printr-o informare de presă. 

În această vară, polițiștii covăsneni au avut mai multe acțiuni de control pe drumurile din județ, iar scopul acestor activități a fost, de fiecare dată, creșterea gradului de siguranță rutieră, care duce astfel la prevenirea accidentelor de circulație. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.