ACTUALITATE 7 aprilie 2015

Controale în magazine în preajma Sărbătorilor

de Mirela Cara | 193 vizualizări

Mai multe echipe de polițiști de la structurile de investigare a criminalității economice și ordine publică au desfășurat zilele trecute acțiuni pe raza municipiilor Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și a orașului Covasna și au efectuat în total 12 controale la societăți comerciale.

În Sfântu Gheorghe au fost întreprinse acţiuni de verificare în magazinele Merkur, Lidl şi Billa. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.500 de lei și au fost confiscate trei kg de pește care aveau termenul de valabilitate expirat.

Controalele poliţiştilor covăsneni se înscriu în seria de acţiuni realizate la nivel naţional de Poliţia Română cu scopul de a preveni braconajul piscicol, precum și pentru verificarea legalității operațiunilor cu pește și produse din pește.

„În zilele următoare, polițiști de la structurile de investigare a criminalității economice și ordine publică vor continua acest gen de acţiuni pe linia comercializării cărnii de miel, a ouălor, produselor de panificație și vinului” – ne-a informat purtătoarea de cuvânt a IPJ Covasna, Nicoleta Marin.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 8 aprilie 2015
Astia fac controale din Paste-n Paste si mai includ Craciunul... NU am vazut in aproape 35 de ani in Sfantu Gheorghe nici un control, nici macar unul singur! OPC mai exista in jud Covasna?!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.