ACTUALITATE 14 iulie 2021

Continuă lucrările pe strada 1 Decembrie 1918, la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1232 vizualizări

Care sunt restricțiile de trafic 

Primăria Sfântu Gheorghe anunță că lucrările pentru reabilitarea și modernizarea străzii 1 Decembrie 1918 continuă și că s-a ajuns la etapa modernizării sistemului de canalizare pluvială. Din acest motiv, în zonă se impun restricții de trafic. 

Începând de miercuri, 14 iulie, lucrările vor continua pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între strada General Grigore Bălan și strada Nicolae Bălcescu, cu modernizarea sistemului de canalizare pluvială. Pentru traficul auto, se va putea folosi o singură bandă de circulație pe fiecare sens.

Șoferii și pietonii sunt rugați să aibă răbdare și să manifeste prudență în timpul lucrărilor”, a transmis Primăria Sfântu Gheorghe. 

Lucrările de modernizare a străzii pe tronsonul amintit au început la mijlocul lunii iunie, cu reabilitarea rețelei de iluminat public.

Se lucrează în general pe benzi, astfel că traficul nu va fi complet oprit, însă cu siguranță se circulă îngreunat.  

Primarul Antal Árpád a declarat că speranțele sunt ca lucrarea să fie încheiată în acest an, dar s-a ferit să dea asigurări în acest sens. 

Potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), valoarea estimată totală fără TVA a investiției este de peste 2,5 milioane de lei. Fondul este asigurat din bugetul local. 

Strada 1 Decembrie 1918 a fost reabilitată în anii trecuți pe porțiunea dintre podul din zona Gării și semafoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.