ACTUALITATE 26 iulie 2019

Consiliul Local Sfântu Gheorghe finanțează SIC Feszt cu 10.000 de lei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1140 vizualizări

Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe finanțează Festivalul SIC cu suma de 10.000 de lei. Hotărârea a fost adoptată joi, în ședința ordinară a lunii iulie. 

Aleșii locali au votat în unanimitate Hotărârea care prevede încheierea unui parteneriat între asociația Háromszéki Ifjúsági Tanács (Hárit), organizatorul principal al SIC Feszt, Municipiul Sfântu Gheorghe și Sepsi ReKreativ. 

Suma oferită de Primărie va fi utilizată pentru „a acoperi cheltuielile aferente organizării programelor culturale din cadrul evenimentului, respectiv prestări servicii artistice”, arată Hotărârea adoptată joi, 25 iulie. 

Festivalul SIC, ediția a 6-a, are loc în 8 – 11 august la Șugaș Băi. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări în diferite domenii (turism, agricultură, viață publică), se vor dezbate proiecte de tineret și vor avea loc spectacole și concerte. 

„Fiind vorba despre un eveniment destinat în primul rând tinerilor, în cadrul căruia vor fi dezbătute subiecte interesante și actuale pentru această categorie de persoane, colaborarea autorităților ar fi oportună”, scrie în proiectul adoptat joi de consilieri. 

Tot în cadrul contractului de parteneriat scrie că Poliția Locală se va ocupa de dirijarea circulației. 

Contribuția financiară a asociației Hárit va fi de asemenea de 10.000 de lei, bani care vor fi investiți în cazare, transport, masă, tipărituri și alte cheltuieli de organizare. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.