ACTUALITATE 7 ianuarie 2016

Consiliul Judeţean Covasna a aprobat programul provizoriu de investiţii pe acest an

de Agerpres | 348 vizualizări

Consiliul Judeţean (CJ) Covasna a aprobat, joi, programul provizoriu de investiţii pe anul 2016, precum şi utilizarea sumei de 5,9 milioane de lei din excedentul bugetar al anului precedent pentru finanţarea mai multor obiective.

Consilierii au decis ca aproape 2,5 milioane de lei să fie folosiţi pentru continuarea proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor”, implementat anul trecut cu fonduri externe nerambursabile prin Programul POS Mediu, precum şi a unei sume egale pentru continuarea proiectului de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, finanţat prin Programul Operaţional Regional.

De asemenea, au alocat 350.000 de lei pentru amenajarea rigolelor pe DJ 114, care a fost modernizat, şi peste 400.000 de lei pentru efectuarea de reparaţii capitale şi extinderea Centrului de zi din Sfântu Gheorghe al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Covasna.

Conducerea CJ a explicat că bugetul judeţului Covasna va fi aprobat abia în data de 28 ianuarie a.c., iar pentru derularea în condiţii normale a lucrărilor menţionate a fost necesară adoptarea acestui Program provizoriu de investiţii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.