ACTUALITATE 1 martie 2018

Concursuri, demonstraţii şi înaintări în grad cu ocazia Zilei Protecţiei Civile

de Covasna Media | 364 vizualizări

Ziua Protecţiei Civile din România a fost marcată miercuri, 28 februarie 2018, printr-o serie de manifestări şi activităţi organizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“ al județului Covasna: înaintări în grad, ziua porților deschise şi concursul „Cupa Protecţiei Civile“ la tenis de masă.

În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim, un ofițer şi trei subofiţeri, respectiv: la gradul de locotenent-colonel, Szász Gabriela și la gradul de plutonier adjutant, Scurtu Sorin, Florea Marius și Vollancs Sándor.

Cu această ocazie s-a organizat „Ziua Porţilor Deschise“, subunităţile de intervenţie ale ISU Covasna fiind vizitate de zeci de preșcolari și elevi. Pompierii și paramedicii covăsneni au prezentat vizitatorilor tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului, modul de utilizare a acesteia pe timpul gestionării situaţiilor de urgenţă, precum şi sfaturi despre cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă, oferindu-le, totodată, materiale informative.

„Cupa Protecției Civile“, cum a fost intitulat concursul de tenis de masă, a fost organizat la sala „Top Spin“ din municipiul Sfântu Gheorghe.

Întrecerea de tenis de masă s-a desfăşurat la trei categorii: sub 35 de ani, între 35-45 de ani şi peste 45 de ani. Prima categorie a fost câştigată de Secelean Armand, a doua de Doru Claudiu și ultima categorie de Szakács Sándor.

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul“ al județului Covasna a oferit tuturor participanţilor cupe și diplome.

Compartimentul lnformare și Relații Publice,

Sublocotenent Tolvaj Marius

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.