ACTUALITATE 24 septembrie 2015

Concursul Internațional de Fotografie TransNatura II a luat sfârșit

de Mirela Cara | 123 vizualizări

Asociația Vadon a anunțat joi într-o conferință de presă că cea de-a doua ediție a Concursului Internațional de Fotografie TransNatura II a luat sfârșit.

Comparativ cu anul precedent, ediția din 2015 a avut pe lângă tema „Tărâmul apelor” și o temă mai dificilă, dar care a reprezentat o adevărată provocare pentru participanți, respectiv „Abstractul sălbatic”. De asemenea, numărul de țări din care a fost accesat site-ul concursului a ajuns anul acesta la 78, însumând aproximativ 3.600 de accesări. Practic, concursul a ajuns pe toate continentele întrucât se poate constata că, pe lângă Europa, de unde s-au făcut cele mai multe accesări, au fost oameni interesați de concurs și alte continente, respectiv Asia, Africa și America.

În competiție au intrat 52 de fotografii din 11 țări, iar fotografia câştigătoare, care va fi premiată vineri în cadrul festivității de la ora 18:00, a fost înscrisă în concurs la secțiunea „Abstractul sălbatic”.

Cei ce doresc să asiste la decernarea premiilor și să vadă expoziția cu fotografiile din concurs pot merge vineri seara la Muzeul Cinegetic, unde va avea loc festivitatea de premiere. La eveniment vor participa și directorul Asociației Vadon, Demeter János, precum și fostul președinte al Uniunii Fotografilor de natură din Ungaria, Radisics Milan.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.