ACTUALITATE 10 mai 2017

Concursul „Eu înot ” revine la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1510 vizualizări

Ediția a IV-a a concursului național „Eu înot ”, adresat copiilor cu vârste între 7 şi 10 ani, va avea loc în 20 mai a.c., la baza de înot Sepsi ReKreativ din Sfântu Gheorghe. Și anul acesta, Dragoș Coman, multiplu medaliat la Campionatele Europene și Mondiale, și-a anunțat prezența la eveniment, pentru a-i susține pe micii înotători.

Evenimentul, organizat de Asociația Club Sportiv „Ciprian” din Sfântu Gheorghe, își propune promovarea înotului, dar și iniţierea participanților în competiţii şi depistarea copiilor talentaţi, precum și întărirea relaţiilor interumane.

Participarea se face pe bază de înscriere, în limita a 120 de participanți. Data limită pentru înscriere este sâmbătă, 13 mai a.c.. Înscrierea se face prin completarea și trimiterea formularului, disponibil pe site-ul www.clubsportivciprian.wordpress.com, la adresa de e-mail: euinot@yahoo.com.

„Prin acest concurs încercăm să oferim micilor înotători șansa de a intra, poate chiar pentru prima dată, într-o competiție. În plus, acest concurs este ca o primă etapă de selecție în ceea ce privește viitorii înotători de performanță ai județului sau chiar ai țării. Mai mult decât atât, este un prilej bun și pentru locuitorii orașului de fi spectatori la un concurs de înot, pentru că accesul în sală este liber. Până în momentul de față s-au anunțat competitori din Brașov și Miercurea Ciuc, dar așteptăm, ca și în alte dăți, și din alte județe”, ne-a declarat principalul organizator al evenimentului, antrenorul de înot Ciprian Grosu.

La ediţia de anul trecut a concursului „Eu înot” s-au aliniat la start 130 de concurenţi, atât de la 11 cluburi de înot, cât și concurenți neafiliaţi, din mai multe localități printre care și Brașov, Turda, Constanța, Ploiești, Târgu Mureș, Bacău sau Sfântu Gheorghe.

Tot la ediția de anul trecut, pe lângă Dragoș Coman, evenimentul a mai avut un invitat special, respectiv pe Tamara Costache, prima campioană mondială din istoria înotului românesc.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.