ACTUALITATE 29 iunie 2016

Concurs foto pe tema finanţărilor europene

de Iulia Drăghici - Taraș | 716 vizualizări

Echipa Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru organizează, în perioada 1 iunie – 31 octombrie, concursul de fotografie „Ce a făcut UE pentru TINE?”. Competiţia, care se adresează persoanelor fizice cu vârsta de peste 14 ani, din țară și din Regiunea Centru, pune la bătaie trei premii în valoare de 200 de euro fiecare.

„În cadrul acestui concurs foto, participanții se vor înscrie prin transmiterea a două fotografii care să reflecte imaginile unei locații, proiect, oraș, obiective turistice etc., finanțate prin fonduri europene. Dintre cele 2 fotografii o imagine trebuie să fie dinainte de renovare/reabilitare/modernizare și o imagine de după implementare proiect. Din cele două imagini Organizatorul va realiza un colaj foto B-A (before-after) care, alături de descrierea imaginilor, va fi publicat în social-media pentru a fi apreciat de către cetățeni”, transmite un comunicat de presă.

Mai mult, potrivit regulamentului concursului, „se pot înscrie ca poză „de dinainte” și imagini alb-negru care să reflecte același loc ca și în poza de după implementarea proiectului european. Poza „de după” trebuie să reflecte modul în care prin proiectul european s-a îmbunătățit, revigorat, însuflețit aceeași locație, prin fonduri europene. Pozele pot conține atât oameni în imagini, cât și alte elemente ce demonstrează că obiectivul respectiv s-a modernizat prin fonduri europene (panouri, autocolante, afișe). Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care proiectul sprijină și este util comunităţii şi mediului înconjurător. Descrierea nu va cuprinde mai mult de 50 de cuvinte”.

Desemnarea câştigătorului va fi realizată astfel: 60% din punctaj va fi reprezentat de numărul de like-uri primite pentru fiecare colaj foto, exprimate atât pe pagina de Facebook a Centrului: https://www.facebook.com/pages/Europe-Direct-Regiunea-Centru, cât și cele de pe pagina web a Centrului Europe Direct (http://europedirect-adrcentru.ro/) la secțiunea dedicată concursului şi 40% din punctaj va fi reprezentat de nota acordată de către un juriu organizat de ADR Centru din membrii rețelei Europe Direct și reprezentanți ai societății civile.

Regulamentul arată faptul că fotografiile se trimit pe adresa de e-mail europedirect@adrcentru.ro până în 31 octombrie. Ultima zi de votare a fotografiilor înscrise în concurs este 18 noiembrie.

Mai multe detalii despre competiţie pot fi aflate accesând site-ul: http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri-regiunea-centru/596-concurs-foto-what-eu-did-for-you-ce-a-facut-ue-pentru-tine.

 

Teme articol: U.E. finantare concurs foto
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.