ACTUALITATE 20 februarie 2014

Concurs de eseuri pentru cadrele didactice

de Covasna Media | 220 vizualizări

Proiectul „Profesionalizarea carierei didactice – noi competenţe pentru actori ai schimbărilor în educaţie în judeţele Bacău şi Covasna”, denumit pe scurt BACOV-ia (BAcăuCOVasna – instruirea adulților) se apropie de finalizare, dar oferă o surpriză participanților.

A fost lansat concursul de eseuri „Egalitatea de șanse şi nondiscriminarea în mediul şcolar – amenințare sau provocare pentru cadrul didactic?” la care sunt așteptați să se înscrie toți cei 1.300 de cursanți participanți din județ prin completarea și transmiterea formularului de înscriere pe adresa menționată în Regulament până la data de 21 februarie.

„Concursul se desfășoară în paralel în cele două județe și se oferă premii substanțiale conținând pachete de material didactic și cărți pentru participanții din fiecare Lot în parte, respectiv se jurizează separat lucrările din Lotul educatoarelor, Lotul profesorilor și Lotul învățătorilor. Regulamentul concursului, materiale suport și formularul de înscriere sunt disponibile pe website-ul Inspectoratului Școlar Județean Covasna, relații suplimentare se pot obține de la membrii echipei de implementare a proiectului în județul Covasna” – a declarat directoarea Casei Corpului Didactic Covasna, Botos Erika.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 21 februarie 2014
Macar "perlele" profesorilor sper sa le auzim... Precum "perlele" elevilor la BAC... Sa nu-mi zica vreun cadru didactic cum ca nu exista asa ceva le ei....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.