ACTUALITATE 29 noiembrie 2017

Concert DJ Project de 1 Decembrie la Târgu Secuiesc

de Iulia Drăghici - Taraș | 1241 vizualizări

Ziua Națională este sărbătorită în municipiul covăsnean cu foc de artificii și cu un spectacol de top

DJ Project, Cora Munteanca, Amalia Chiper, George Burnichi, Alex Baciu și Taraful și Ansamblul „Brâulețul” se numără printre artiștii care vor face spectacol pe scena Sălii Polivalente din Târgu Secuiesc vineri, de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României.

„Îi invităm pe toți cetățenii județului și în special către cei din Târgu Secuiesc și comunele limitrofe să ia parte la festivitățile dedicate Zilei Naționale. La ora 12:30, începem acțiunea la Biserica Ortodoxă de pe strada Molnár Jozsiás. La ora 13:00 ne deplasăm către Sala Polivalentă, pe scena căreia vor urca școlarii de la școlile din Târgu Secuiesc. Apoi încep concertele de muzică populară și ușoară. Programul se va încheia cu un foc de artificii în jurul orei 17:00. Îi așteptăm pe cetățeni să vină în număr cât mai mare, să simțim și să trăim românește, în bună-pace”, ne-a declarat coordonatorul evenimentelor, reprezentantul Asociației de Dezvoltare Locală și Culturală Târgu Secuiesc, Constantin Pătru.

În spectacolul folcloric vor lua parte, rând pe rând, Alex Baciu, George Burnichi, Cora Munteanca, Amalia Chiper și taraful și Ansamblul Brâulețul.

Pe scenă va urca în final și formația DJ Project. Intrarea la evenimente este liberă.

Coordonatorii acțiunii informează și că cei care vor lua parte la evenimentul de 1 Decembrie de la Sala Polivalentă vor fi serviți cu ceai cald.

Evenimentul este organizat de Asociaţia de Dezvoltare Locală şi Culturală Târgu Secuiesc, cu sprijinul Primăriei și Consiliul Local Târgu Secuiesc.

„Mulțumim Primăriei și Consiliului Local Târgu Secuiesc, fiindcă ne-au sprijinit și financiar și ne-au pus la dispoziție cu titlu gratuit atât Sala Polivalentă, cât și scena orașului. Mai mult de cât atât, în ziua de 30 noiembrie, de la ora 15:00 vor arbora și tricolorul pe arterele principale ale municipiului Târgu Secuiesc”, ne-a mai spus Constantin Pătru.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.