ACTUALITATE 4 iunie 2018

(Update) Concert Anda Adam, sâmbătă la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2072 vizualizări

Artista este invitată în cadrul AgroFest și Transylvanian BBQ Festival la Sfântu Gheorghe

Solista Anda Adam vine sâmbătă la Sfântu Gheorghe, unde va susține un concert cu ocazia primei ediții a Transylvanian BBQ Festival la Sfântu Gheorghe. Pe lângă aceasta, și Manó&Friends sau Exit Rock Band vor mai urca pe scena festivalului din 8-10 iunie.

Sfântu Gheorghe se pregătește să fie gazda unui nou eveniment unic în România. După ce anul trecut, covăsnenii și vizitatorii județului au avut parte de o Paradă a Cârnaților și un Festival al Verzei sau de un festival al deliciilor dulci, KürtősFeszt, acum vine rândul grătarelor să sfârâie. Însă nu cum suntem obișnuiți, la umbra copacilor și lângă malul apei, ci chiar în mijlocul orașului, dar într-un cadru organizat, sub forma unui concurs internațional de barbecue, care se va derula în acest sfârșit de săptămână.

AgroFest, festivalul dedicat agriculturii și fermierilor din județul Covasna își adaugă în componența sa evenimentul Transylvanian BBQ Festival, unde grătarul va fi dus la rang de artă culinară fină.

Programul complet, în continuare

Activitățile încep încă de vineri, 8 mai, cu un curs de BBQ, coordonat de partenerii de la Indivino Wine&BBQ. În aceeași zi, Fanfara Jandarmeriei Române (17:00 – 17:45), Manó&Friends (19:30 – 20:45) și Trupa Holdviola (20:00 – 21:00)  vor concerta pe scena care va fi amplasată în centrul orașului. 

A doua zi a evenimentului, de sâmbătă, 9 iunie, activitățile încep la ora 14:00, cu un program festiv al Școlii Populare de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființare. De la ora 17:00 urmează lansarea concursului de barbecue, iar de la ora 18:00 se vor desfășura reprezentații de dansuri populare.

Concertele încep de la ora 20:00, cu Exit Rock Band, iar mai apoi de la ora 21:00, urmează artista Anda Adam.

Duminică începe și AgroFest, cu o paradă cu muzică populară care va traversa centrul orașului, începând cu ora 10:30. Între orele 11:00 – 19:30 se va derula programul AgroFest în parcarea Hotelului Bodoc.

Printre activitățile care se vor derula aici se numără „Să ne împrietenim cu animalele”, „Călărie cu ponei”, „Plimbare cu trăsura”, „Prima lecție de condus în tractor”, Târg de produse locale, dar și expoziția de utilaje agricole și expoziţia-concurs de desene.

Între timp, de la 17:30, la scenă va avea loc un concert pentru copii. De la ora 19:30 va avea loc decernarea premiilor primei ediții de Transylvanian BBQ Festival. Evenimentul se încheie după concertul de la 20:00 al trupei Koszika & The HotShots.

Transylvanian BBQ Festival şi AgroFest se vor desfăşura în organizarea Consiliului Judeţean Covasna, a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Agrosic, a Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna şi a INdiVINO Wine & BBQ, precum şi în parteneriat cu Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, respectiv Școala Populară de Arte și Meserii Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.