ACTUALITATE 2 martie 2016

Comuna Catalina are centru de băi termale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1563 vizualizări

În satul Hătuica din comuna Catalina s-a deschis în urmă cu câţiva ani un Centru de băi. Serviciile de care pot beneficia oamenii din toată ţara la acest centru sunt baia cu apă caldă, baia cu hidromasaj, sauna, salonul de masaj şi aparatele de cardiofitness.

„La Hătuica avem o baie cu  10 camere cu cadă, mofete, saună. Din bugetul local am folosit circa 900.000 de lei, iar după aceea am primit de la Ministerul Dezvoltării încă 16 miliarde de lei”, a spus primarul Tusa Levente.

Centrul este deschis de marţi până sâmbătă, între orele 11 şi 18. O baie cu apă caldă de 30 de minute costă 10 lei, baia cu hidromasaj costă 12 lei şi un pachet de fitness de o oră costă 10 lei.

În câteva luni, autorităţile vor deschide şi pensiunea care va funcţiona în cadrul centrului de băi.

Alte investiţii ale autorităţilor din Catalina

În maxim trei luni, satele Mărtineni şi Mărcuşa din comuna Catalina vor avea implementat sistemul de apă curentă.

„Momentan este gata 97-98% din sistemul de apă curentă în satele Mărtineni şi Mărcuşa. În primăvară acesta va fi finalizat complet. Tariful pentru apă va fi de 3,57 de lei pe metru cub, iar locuitorii vor plăti pentru cât consumă”, ne-a spus primarul din Catalina, Tusa Levente.

„Cu asfaltul stăm destul de bine, dar nu a fost construit de noi, ci de Consiliul Judeţean”, a mai spus primarul.

Printre lucrările cele mai importante realizate la nivelul comunei în ultimii ani se regăseşte o sală de sport de 150 de locuri şi reabilitatea şi renovarea şcolii din Mărcuşa. Mai mult, printr-un program european, Primăria a achiziţionat un buldoexcavator.

Comuna Catalina, care are 5 sate, Catalina (reședință), Hătuica, Imeni, Mărcușa și Mărtineni, are circa 3.500 de locuitori.

 

Teme articol: catalina bai termale
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.