ACTUALITATE 31 iulie 2018

(Update) Complexul comercial Șugaș, închis din cauza ploii de luni

de Iulia Drăghici - Taraș | 845 vizualizări

UPDATE: În jurul orei 14:00, centrul comercial și-a reluat activitatea. 

„Am deschis în sfârșit! Însă scările rulante și lifturile nu funcționează încă, așa că vă rugăm să nu planificați deocamdată plimbări în complex cu cărucioare! Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!”, arată un nou mesaj publicat pe pagina de Facebook a complexului de magazine. 

Știrea inițială: Centrul comercial a rămas fără curent electric

Ploaia de luni după-amiaza a lăsat centrul comercial Șugaș, din centrul municipiului Sfântu Gheorghe, fără curent electric, drept urmare, marți acesta a fost închis și va rămâne astfel până la remedierea problemei.

„Din cauza ploii de ieri, complexul a rămas complet fără curent, nu putem deschide până când aceasta nu se remediază. Va trebui să așteptăm încă câteva ore, vă anunțăm de îndată ce am reușit să deschidem. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, arată un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Complexului Comercial Sugás Áruház / Shopping Center marți dimineața, în jurul orei 10:00.

Ploaia de luni a acoperit mai multe străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, chiar și din zona centrală. Pe lângă complexul comercial, afectate au fost și oficiul poștal din strada 1 Decembrie 1918 și stadionul municipal din cartierul Simeria.

De asemenea, apa din mai multe locuințe din strada Fânului și Fabricii a fost evacuată cu ajutorul pompierilor de la ISU Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.