ACTUALITATE 9 decembrie 2021

Comerciant amendat cu 10.000 de lei pentru că vindea uniforme de poliție

de Iulia Drăghici - Taraș | 1516 vizualizări

Polițiștii covăsneni au depistat și amendat cu 10.000 de lei un comerciant din Bacău care vindea la Sfântu Gheorghe diverse articole vestimentare, printre care și unele echipamente care fac parte din uniforma de poliție.

La data de 9 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, acționând pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, au depistat o persoană, în calitate de reprezentant al unei societăți comerciale din județul Bacău, care comercializa diverse articole vestimentare.

Printre produsele comercializate se aflau și articole de echipament care fac parte din uniforma de poliție, cu însemne specifice, încălcând astfel prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1061/2002 modificată prin Hotărârea Guvernului nr. 985/2021.

Polițiștii i-au aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei, iar peste 170 de articole vestimentare inscripționate au fost ridicate în vederea confiscării”, se arată într-un comunicat trimis joi de IPJ Covasna.

Sursa foto: IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.