ACTUALITATE 21 octombrie 2020

(Update) Comandău și Dalnic intră în scenariul roșu

de Iulia Drăghici - Taraș | 3593 vizualizări

UPDATE: Și Inspectoratul Școlar Județean Covasna a transmis oficial că școlile din Comandău și Dalnic intră în scenariul roșu. 

„Având în vedere rata incidenţei cumulate a cazurilor de COVID -19 mai mare de 3/1000 de locuitori în ultimele 14 zile, începând cu data de 21.10.2020, în unitățile de învățământ din localitățile Dalnic și Comandău se instituie scenariul roșu. Astfel, preșcolarii și școlarii vor derula activități didactice on-line pentru următoarele 2 săptămâni”, se arată în comunicatul de presă publicat miercuri pe site-ul IȘJ. 

Știrea inițială: Cele două localități au trecut de pragul de 3/1000

O nouă hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Covasna, adoptată marți, arată că începând din 21 octombrie, în localitățile Comandău și Dalnic se impun măsuri suplimentare pentru reducerea riscului de răspândire a noului coronavirus, după ce au trecut de pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. Din acest motiv, aici este obligatoriu portul măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise pentru următoarele 14 zile cel puțin, în funcție de evoluția situației epidemiologice. 

De asemenea, toate școlile au intrat în scenariul 3, de învățământ exclusiv online.

Măsurile aplicate în cele două localități sunt aceleași care au intrat în vigoare începând de marți și în Sfântu Gheorghe, Arcuș, Angheluș, Bodoc, Malnaș și Valea Mare.

Detalii pe site-ul Prefecturii: https://cv.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/41/2020/10/HCJSU-nr-51.pdf

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.