ACTUALITATE 21 ianuarie 2016

Clubul Show Time va oferi un curs de autoapărare pentru doamne și domnișoare

de Sever Ioan Miu | 394 vizualizări

În calendarul de început de an al asociației sportive Show Time din Sfântu Gheorghe sunt înscrise competiții de karate și ju-jitsu, dar și, în premieră, un curs de autoapărare.

Sportivii karateka ai Show Time vor merge la Cupa României la autoapărare pe 20 februarie, la un concurs de karate shotokan. Pe 27 februarie, cei ce practică ju-jitsu vor participa la Cupa Spartacus din București. Antrenamentele la arte marțiale au început deja, pe 11 ianuarie, la ju-jitsu, respectiv 12 ianuarie, la karate shotokan.

De asemenea, în premieră, Show Time va organiza începând cu luna martie un curs de autoapărare pentru doamne și domnișoare. Chiar dacă în orașul nostru infracționalitatea este mică, acest curs, pe lângă partea tehnică, va crește încrederea cursantelor, le învață psihologia agresorului și le ajută să facă față unei eventuale agresiuni, inclusiv din viața conjugală, după cum ne-a declarat reprezentantul Show Time Cristian Schiopu. Primul modul va avea 16 ore timp de două weekend-uri, pe 5-6 și 12-13 martie, iar la finalul acestei perioade participantele vor primi diplome.

Altă disciplină a clubului Show Time este automobilismul. Clubul dorește să mai achiziționeze o mașină, pentru a se putea înscrie cu două echipaje în Federația Română de Automobilism Sportiv, automobilul pe care îl folosesc în prezent sportivii Show Time fiind de amatori.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.