ACTUALITATE 3 aprilie 2019

Clericii, instruiți de ISU Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 520 vizualizări

Tema: prevenirea incendiilor din perioada sărbătorilor pascale

Personalul clerical şi cel asimilat cultelor recunoscute din județul Covasna a participat marți la o instruire de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă. Acțiunea a fost coordonată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihai Viteazul” al județului Covasna.

Specialiștii din cadrul Inspecţiei de Prevenire au prezentat principalele măsuri de prevenire a incendiilor premergătoare şi pe perioada sărbătorilor pascale, precum şi neregulile constatate pe timpul controalelor de prevenire la unităţile de cult.

Această convocare a constituit încă un demers al instituției noastre în sprijinul beneficiarilor, pentru a înțelege importanța obținerii avizelor/autorizațiilor de securitate la incendiu.

De asemenea, personal din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor a prezentat Ghidul pentru evacuarea din cădirile de cult în cazul situaţiilor de urgenţă  generate de producerea unui incendiu sau a unui seism”, arată o informare de presă transmisă de ISU Covasna.

Întâlnirea a avut loc în sala de festivităţi a Colegiului Național „Székely Mikó” din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.