ACTUALITATE 24 iunie 2020

(Update) Circulație oprită pe DN10, în județul Covasna, din cauza aluviunilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 3283 vizualizări

UPDATE2: Traficul s-a reluat în zonă și se circulă alternativ, potrivit IPJ Covasna. 

UPDATE: Primarul localităţii Sita Buzăului, Nicolae Stoica, a declarat că în zonă a plouat torenţial timp de aproape 50 de minute, iar drumul a fost colmatat în trei locuri.

Potrivit acestuia, se lucrează pentru înlăturarea aluviunilor, dar traficul nu va putea fi reluat mai repede de o oră.

„În trei zone e colmatat drumul. Trei pâraie au trecut peste drumul naţional. În două locuri vom degaja drumul în circa 15-20 de minute, dar în cel de-al treilea va mai dura cel puţin o oră. A plouat torenţial aproape 50 de minute, localnicii au spus că nu au mai văzut niciodată aşa ceva. (...) Nu avem gospodării inundate, din fericire. (...) Au venit cei de la Drumuri Naţionale cu utilaje, am adus şi noi utilajele de la Primărie, oamenii au venit şi ei să ajute, am cerut ajutor şi de la firme, sper să rezolvăm problema cât mai repede", a declarat pentru AGERPRES primarul comunei Sita Buzăului.

Sursa: AGERPRES. 

Știrea inițială: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 10  Covasna – Buzău, la km 104 din cauza aluviunilor.

„Se acționează pentru curățarea suprafeței de rulare și se estimează ca circulația să se reia, în aproximativ 45 -60 de minute”, arată Poliția Română.

ANM a emis miercuri, între orele 15:55 și 16:40 un cod roșu de vreme rea pentru zona Sita Buzăului. 

Sursă foto: DRDP Brașov. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.