ACTUALITATE 27 noiembrie 2017

Circulați cu prudență! Accidente rutiere la sfârșit de săptămână. Amplasare radare

de Covasna Media | 669 vizualizări

Trei accidente rutiere au avut loc în week-end, pe raza județului Covasna. Vineri dimineață pe DN11 între Târgu Secuiesc şi Tinoasa, un bărbat de 42 de ani a suferit răni ușoare după ce, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, s-a răsturnat cu autoturismul pe care îl conducea.

Sâmbătă, în jurul orei 17:00, un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga, a efectuat virajul la stânga pe strada Sălciilor și a lovit o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, împreună cu un copil în cărucior. În urma acestui eveniment, femeia a suferit răni ușoare.

Un alt accident a avut loc duminică în jurul orei 14:00, pe DN 11 între localitățile Lemnia și Brețcu. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că o femeie de 38 de ani, care conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depășire, iar la revenirea pe sensul său de mers, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat autoturismul pe care tocmai îl depășise, după care a pierdut controlul și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma acestui eveniment șoferița a suferit răni grave, iar un tânăr de 23 de ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, a suferit răni ușoare.

În toate cazurile se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, să se asigure temeinic la efectuarea oricărei manevre și să respecte regulile privind acordarea priorității de trecere. Adaptați în permanență viteza de deplasare la condițiile de drum și, pentru un plus de siguranță, măriți distanța între autovehiculele aflate în mers.

Amplasarea radarelor la data de 28noiembrie

 

28.11

 

DN11

Cernat

Moacșa

Brețcu

Oituz

Tg. Secuiesc

DN12

Olteni

Malnaș

Micfalău

Coșeni

Bixad

DJ 122

Biborțeni

Aita Mare

Tălișoara

Baraolt

 

Alte locații

Tg.Secuiesc

Covasna

Baraolt

Sf.Gheorghe

 

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.