ACTUALITATE 22 octombrie 2019

Cine cântă despre recunoștință poate fi premiat

de Covasna Media | 1020 vizualizări

Asociaţia Izsák Művek din Sfântu Gheorghe a dat startul unui concurs care pune la încercare nu doar abilitățile vocale, ci și creativitatea participanților, în exprimarea recunoștinței.  

„Poţi cânta singur sau cu prietenii, singura cerinţă e să cânţi despre #recunoştinţă şi să ne trimiţi o înregistrare video despre tine/voi, cântând. Vom premia clipul care strânge cele mai multe like-uri, respectiv cel ales de juraţi, cu câte un voucher de 100 LEI, oferit de Prod Spicom Co SRL”, arată regulamentul concursului lansat zilele trecute. 

Potrivit calendarului evenimentului, videoclipurile trebuie trimise până cel târziu la data de 3 noiembrie, în mesaj pe pagina de Facebook a asociației (https://www.facebook.com/izsakmuvek/ ), iar până în 7 noiembrie se vor cuantifica aprecierile. Câștigătorii vor fi anunțați în 9 noiembrie. 

 „Scopul nostru este ca oamenii să-și aducă aminte că e important să fii recunoscător. De aceea vom alege producția care va sugera cel mai clar acest lucru”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, președintele Asociației, Arnold Izsák. 

Detalii despre concurs pot fi obținute prin mesaj privat pe Facebook sau telefonic, la numărul 0725961709.

Asociaţia Izsák Művek s-a înființat în aprilie 2017, cu scopul de a-i sprijini pe cei aflați la nevoie. De-a lungul timpului s-a realizat acest lucru prin diverse acțiuni, printre care și înființarea Fondului Permanent de Alimente, unde se strâng, tot timpul anului, alimente greu perisabile. Alături de Crucea Roșie Covasna, pachetele astfel formate sunt împărțite nevoiașilor din județ pe tot parcursul anului. 

Până în prezent, prin Fondul Permanent de Alimente, care funcționează prin plasarea unor recipiente de colectare în mai multe magazine din orașul Sfântu Gheorghe, au fost ajutate 10 familii, un centru de zi pentru copii (cu 50 de membri) și un azil pentru bătrâni din judeţul Covasna. Totodată, prin acțiunile umanitare ale organizației, suma de 2450 de lei a fost strânsă și a ajuns la un tânăr care suferă de o boală a ficatului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.