ACTUALITATE 20 mai 2016

Cinci abonaţi au câştigat bilete duble la „O noapte furtunoasă”

de Iulia Drăghici - Taraș | 205 vizualizări

Tombola marca „Observatorul de Covasna”, lansată marţi şi adresată doar abonaților ziarului, şi-a desemnat vineri câştigătorii. Cele cinci persoane care au câştigat câte o invitaţie dublă la spectacolul de teatru „O noapte furtunoasă” sunt: Violeta Iagăr, Nicolae Solomon şi Mihaela Comăniţă din Întorsura Buzăului, respectiv Alexandru Molnar şi Crina Duşa din Sfântu Gheorghe.

Clasica piesă de teatru scrisă de Caragiale, „O noapte furtunoasă”, transpusă într-o nouă versiune de regizorul Gelu Colceag, va fi pusă în scenă luni, 23 mai, de la ora 19, în Sala Mare a Teatrului „Tamási Áron” din Sfântu Gheorghe. Evenimentul este adus în oraşul covăsnean de Asociaţia de Tineret „Ecou”.

„Mulţumesc „Observatorul de Covasna” pentru parteneriatul în promovarea spectacolului eveniment de luni. Nu e prima şi nici ultima colaborare spre binele întregii comunităţi! Îi felicit pe cei norocoşi şi îi aşteptăm pe toţi abonaţii ziarului, dar şi pe alţi oameni din oraş. Sunt convins că va fi o seară de gală!”, a transmis coordonatorul „Ecou”, organizatorul evenimentului, Mădălin Guruianu.

Regizor şi actori de top

Potrivit criticilor, Gelu Colceag este unul dintre cei mai buni rezigori de comedie din România. Din distribuţia spectacolului fac parte actori cunoscuţi, precum Daniela Nane, Maria Teslaru, Doru Ana, Tomi Cristin, Vlad Corbeanu, Vlad Logigan şi Andrei Mateiu.

Actriţa Daniela Nane scria despre acest spectacol pe pagina sa de Facebook: „Copilul tău a citit „O noapte furtunoasă”? Vreţi să petreceţi împreună o seară extrem de amuzantă? Vino să vezi o montare culturală, care respectă textul şi spiritul lui Caragiale şi la care veţi râde încontinuu”.

După premiera din 2014 a spectacolului, Ziarul Metropolis scria: „Versiunea lui Gelu Colceag nu se îndepărtează de textul lui Caragiale, deși este una modernă, din multe puncte de vedere: ştergerea graniţei dintre personajele secundare şi cele principale, decorul minimalist adaptat sălii sau «accesoriile» unora dintre personaje. Unul dintre elementele originale este deschiderea spectacolului cu monologul lui Spiridon. Astfel, totul porneşte de la nedumeririle sale şi devine, într-un fel, povestea lui”.

Piesa de teatru „ O noapte furtunoasă ”, scrisă de I.L. Caragiale, a avut premiera absolută la Teatrul Naţional din Bucureşti în 18 ianuarie 1879, adică acum mai bine de 137 de ani.

Ultima strigare...

Organizatorii anunţă că mai sunt disponibile doar aproximativ 50 de bilete din cele 400 scoase la vânzare, la preţul de 30 de lei bucata. Iubitorii de teatru vor avea şansa să mai cumpere bilete şi luni, înainte de spectacol. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0753.431.421.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.