ACTUALITATE 28 octombrie 2021

Chestionare tipărite pentru locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 603 vizualizări

Autoritățile vor să afle ce domenii de investiții sunt importante pentru locuitorii orașului, pentru a fi incluse în Strategia de dezvoltare urbană durabilă 

Primăria Sfântu Gheorghe va solicita cetățenilor din oraș părerea pe tema Strategiei de dezvoltare durabilă 2021- 2030. Formularele tipărite vor fi distribuite în interiorul unei reviste care prezintă realizările primului an din al patrulea mandat obținut de primarul Antal Árpád. Chestionarul completat trebuie apoi depus într-una din urnele care va fi găsită în diverse locații din oraș până cel târziu la data de 17 noiembrie a.c..

Lucrăm la Strategia de dezvoltare a municipiului Sfântu Gheorghe până în 2030 și cu acest ziar care va fi trimis la cetățenii orașului va fi și un mic chestionar și rugămintea noastră este ca acest chestionar să fie completat și predat la acele puncte care apar. E foarte important pentru noi să avem acest răspuns de la cetățeni. E important ca și cetățenii orașului să fie parte din această planificare pentru viitor”, a declarat marți, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.  

Locații unde se găsesc urnele de colectare a chestionarelor sunt: Bertis Gold centru, Magazin Amigo centru, intrare Profi Şugaş, Bertis cartierul Gării, Magazin AMK cartierul Gării, Bertis Stadion, Magazin Kovamat Str. Benedek Elek, Magazin Bem Balogh Simeria, Merkur Piaţa Agroalimentară, Bertis Gold zona Consic, Bertis Grigore Bălan, Bertis cartier Ciucului, Magazin Amigo cartier Ciucului, intrare Sepsi Value Centre, Evidenţa Persoanelor (str. Dózsa György).

Este posibil ca în perioada următoare să poată fi introdus și un chestionar online, însă autoritățile spun că îl preferă pe cel în format pe hârtie, pentru că altfel se pot asigura mai ușor că răspunsurile, chiar dacă sunt anonime, vin de la cetățeni din oraș, nu de la persoane din afară. 

Un chestionar similar, care să ajute la întocmirea unui studiu privind obiceiurile de transport ale locuitorilor din Sfântu Gheorghe, a fost disponibil online până în 25 octombrie. 

Noul tip de sondaj, distribuit în format tipărit, va ajunge la fiecare familie din oraș, a mai spus primarul.  

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.