ACTUALITATE 3 aprilie 2012

Cetăţenii, nemultumiţi de câinii vagabonzi, lipsa locurilor de parcare, starea drumurilor şi trotuarelor

de Agerpres | 61 vizualizări

Câinii vagabonzi, lipsa locurilor de parcare, starea drumurilor şi a trotuarelor se află pe primele locuri în topul nemulţumirilor cetăţenilor municipiului Sfântu Gheorghe, relevă un sondaj de opinie realizat de Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării a Universităţii 'Babeş-Bolyai'.

Potrivit rezultatelor sondajului, localnicii sunt, în general, mulţumiţi de felul în care arată parcurile şi locurile de joacă pentru copii, de iluminatul public, de viaţa culturală, de curăţenie şi de ordinea publică, însă consideră că problema câinilor vagabonzi nu este gestionată corespunzător, iar starea drumurilor şi a trotuarelor lasă de dorit.

Aproape 60% dintre respondenţi consideră că în oraş lucrurile merg într-o direcţie bună, un procent aproape egal i-au dat notă bună şi foarte bună actualului primar Antal Arpad.

Sondajul a fost realizat de Extensia din Sfântu Gheorghe a Universităţii 'Babeş-Bolyai' în perioada 19-23 martie pe un eşantion de 1.336 de persoane peste 18 ani şi are o marjă de eroare de 2,8%.

Coordonatorul sondajului, prof. univ. Cziprian Lorand, a declarat că acesta a fost realizat la iniţiativa facultăţii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.