ACTUALITATE 11 noiembrie 2020

Cercetat pentru trafic de droguri

de Iulia Drăghici - Taraș | 1971 vizualizări

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brașov, Covasna și Harghita, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Covasna, au efectuat miercuri două percheziții domiciliare, în Miercurea Ciuc, într-un dosar de trafic și deținere de droguri de risc.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna, au efectuat două percheziții, în Miercurea Ciuc.

De asemenea, polițiștii au pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc.

Persoana a fost reținută pentru 24 de ore pe baza ordonanței de reținere emisă de procurorul DIICOT și tot azi va fi prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de  30 de zile.

La activități au participat și jandarmi din Covasna.

Menționăm faptul că reținerea pentru o perioadă de 24 de ore este o măsură preventivă reglementată de Codul de Procedură Penală și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ COVASNA. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.