ACTUALITATE 13 septembrie 2018

Cercetat penal de polițiștii covăsneni pentru încălcarea ordinului de protecție

de Iulia Drăghici - Taraș | 999 vizualizări

Bărbatul a fost dat pe mâna poliției de concubina lui

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, este cercetat penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, după ce a încălcat un ordin de protecție, emis de Judecătoria Sfântu Gheorghe. Concubina sa a fost cea care a sesizat polițiștii, după ce a pătruns în locuința ei și a început să facă scandal.

„Un bărbat de 46 de ani este cercetat penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Polițiștii au fost sesizați de către concubina acestuia, despre faptul că cel în cauză a pătruns în locuința ei și provoacă scandal, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Sfântu Gheorghe pe numele lui.

Dacă sunteți victimă a violenței în familie, nu ezitați să cereți sprijinul autorităților.

Ceea ce treceți cu vederea astăzi se poate transforma într-o situație mult mai gravă în viitor. Polițiștii recomandă ca, de la primele semne care indică predispoziția partenerului spre un comportament agresiv, să nu treceți cu vederea aceste aspecte.

Sesizați poliția în cazul în care sunteți victimă a violenței în familie, sub orice formă s-ar manifesta (violență fizică, psihică, sexuală etc). Dacă ați cerut deja ajutor și ați obținut un ordin de protecție împotriva agresorului, sesizați imediat poliția dacă acesta nu respectă obligațiile impuse prin acest ordin, pentru a lua măsurile legale”, recomandă polițiștii covăsneni, potrivit unui comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.