ACTUALITATE 5 decembrie 2016

Cercetare pe tema produselor şi serviciilor locale la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 223 vizualizări

Fiecare participant va primi automat câte un voucher în valoare de 50 de lei

Fundația Comunitară Covasna și reprezentanți ai Universității Sapientia, Facultatea din Miercurea Ciuc fac apel la locuitorii judeţului Covasna să participe la un focus grup, adică la o discuţie de grup. Activitatea are loc în cadrul unui proiect comun de cercetare grup pe tema produselor/serviciilor locale.

Discuţia de grup va avea loc vineri, 9 decembrie, în intervalul orar 17 – 19 la sediul Universităţii Sapientia din Sfântu Gheorghe (fostul liceu agricol din strada Ciucului).

„Participarea la discuție este voluntară și nu necesită pregătire prealabilă, cercetătorii dorind să afle părerea și așteptările participanților cu privire la produsele/serviciile locale. (...) Drept mulțumire pentru timpul acordat, participanții la discuție vor fi recompensați cu vouchere în valoare de 50 RON. Pentru mai multe informații, persoanele interesate sunt rugate să apeleze numerele de telefon 0742 083 342 sau 0745 358 579. Vă rugăm, distribuiți acest apel în rândul cunoștințelor dumneavoastră!”, transmit coordonatorii cercetării.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.