ACTUALITATE 14 septembrie 2016

Cele mai interesante informaţii despre învăţământul covăsnean, vineri, în „Observatorul Şcolar ”

de Observatorul de Covasna | 879 vizualizări

Ziarul „Observatorul de Covasna” marchează începutul anului şcolar printr-un supliment special. „Observatorul Şcolar ” ajunge vineri, 16 septembrie, gratuit la abonaţi. Acesta se va găsi și la chioșcurile de ziare, la 2 lei.

În paginile suplimentului veţi găsi o analiză obiectivă a sistemului de învăţământ din ţară şiCoperta supliment din judeţ, un interviu exclusiv cu inspectorul şcolar general, Kiss Imre, dar şi interviuri cu doi dintre cei mai apreciaţi profesori din judeţ, Valkovschi Géza şi Doina Pătrunjel. În plus, patru directori de la şcolile din judeţ ne-au vorbit despre obiectivele impuse pentru anul care tocmai începe, despre investiţiile recente şi despre problemele cu care se confruntă.

„Performanţa nu înseamnă doar concursuri și olimpiade școlare, ci în primul rând învățarea unei meserii, recuperarea și educația bunului simț, formarea unui comportament decent și tolerant”, transmite inspectorul școlar general al județului Covasna, Kiss Imre, prin intermediul interviului disponibil doar în paginile suplimentului de colecţie.

O „integramă şcolară” încheie revista color de 32 de pagini.

Suplimentul „Observatorul Şcolar” este al șaptelea din colecția dedicată cititorilor ziarului „Observatorul de Covasna”. Printre temele abordate în revistele tematice de până acum se mai numără: Observatorul de vacanţă, Euro 2016, Auto, Nunta de vis, Casa Ta sau Economic.

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.