ACTUALITATE 13 aprilie 2022

Cele mai frumoase balcoane şi spaţii verzi rezidenţiale, premiate de Primăria Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1236 vizualizări

Cele mai frumoase balcoane şi spaţii verzi din zonele rezidenţiale din Sfântu Gheorghe vor fi premiate de autorităţile locale, în cadrul celei de-a treia ediţii a concursului „Sfântu Gheorghe înflorit”.

Cetăţenii care doresc să participe la concurs trebuie să trimită, până pe 15 mai, pe adresa sepsiimage@gmail.com, cel cel puţin trei fotografii cu spaţiile amenajate, menţionând numele, adresa şi numărul de telefon la care pot fi contactaţi.

Juriul va evalua zonele înscrise în concurs pe baza fotografiilor, dar şi a unei vizite pe teren în a doua jumătate a lunii mai.

„Concursul 'Sfântu Gheorghe înflorit' a fost împărţit anul acesta în trei categorii: zonă verde rezidenţială, balcon şi zona din faţa porţii. Cele trei categorii sunt deschise pentru înscriere oricărei persoane cu domiciliul în Sfântu Gheorghe, Câmpul Frumos, Coşeni sau Chilieni. Categoria zonelor verzi rezidenţiale este deschisă celor care îngrijesc o zonă verde aparţinând unei scări de bloc, poate fi o asociaţie de proprietari, dar şi o singură persoană. În categoria zonelor din faţa porţii, puteţi aplica pentru spaţiile verzi exterioare, dar nu pentru grădini private din interiorul gardului. În categoria balcoanelor, oricine locuieşte într-un bloc de locuinţe şi are balcon poate aplica (...) Această categorie nu este destinată balcoanelor din case cu grădină, cei care locuiesc la casă putând aplica doar în categoria zonelor din faţa porţii”, se arată într-un comunicat de presă, postat marţi pe pagina de internet a Primăriei.

Marele premiu al ediţiei la categoria zonelor verzi rezidenţiale este un sistem de irigaţii pus la dispoziţie de Primărie, iar toţi concurenţii înscrişi la această categorie vor primi, anul viitor, arbuşti, plante, garduri vii, flori, garduri şi bănci în valoare de 1.500 de lei prin programul de înfrumuseţare a oraşului iniţiat de autorităţile locale, fără să achite contribuţia proprie de 300 de lei.

La categoriile cel mai frumos balcon şi cea mai frumoasă zonă din faţa porţii premiile sunt oferite de magazinul de flori Dalia, primii trei câştigători la ambele categorii primind vouchere în valoare de 500, 300 şi 100 de lei, care vor putea fi valorificate până în primăvara anului viitor.

De asemenea, Primăria Sfântu Gheorghe va răsplăti primii trei câştigători la toate cele trei categorii cu câte un pachet de servicii personalizate, ce va putea fi utilizat în spaţiile culturale şi de agrement ale municipalităţii.

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.