ACTUALITATE 15 iunie 2017

Cel mai important transfer la Sepsi OSK va fi anunțat vineri

de Iulia Drăghici - Taraș | 5679 vizualizări

UPDATE: Vestea celui mai important transfer al sezonului pentru Sepsi OSK se amână pentru luni, ne-a declarat finanțatorul Diószegi László. Acesta ne-a mai precizat că tot luni vor mai fi anunțate încă două nume de jucători care vor semna în acest sfârșit de săptămână cu echipa covăsneană.

„Luni dimineață semnăm actele și până atunci nu are rost să vorbim pentru că știți cum e în piața de fotbaliști, până duminică se poate întâmpla orice. Atunci o să vorbim deja de trei noi jucători care vin la echipă”, a declarat Diószegi László pentru Observatorul de Covasna.

Știrea inițială: Sepsi OSK, echipa din Sfântu Gheorghe nou-promovată în prima ligă a fotbalului românesc, își continuă seria transferurilor. După ce marți, reprezentanții clubului au dezvăluit primul transfer al sezonului, pe fundașul Constantin Grecu, joi i-a venit rândul lui Claudiu Herea, fostul jucător la CS Balotești, să intre oficial în rândul jucătorilor de la echipa covăsneană. Totuși, numele celui mai important transfer la Sepsi OSK va fi făcut public vineri, ne-a dezvăluit, plin de mister, finanțatorul echipei, Diószegi László.

„Mâine o să vină încă un jucător care a jucat în prima ligă, dar nu vreau să spun acum numele până nu vine aici și nu batem palma efectiv. Deja am făcut contract, dar știți cum e viața de fotbalist: mai are o zi până se poate răzgândi. E cel mai greu nume dintre cei care vin acum”, a declarat pentru Observatorul de Covasna, patronul Diószegi László.

Acesta ne-a mai spus că jucătorul nu este din capitală, dar a fost într-o echipă care a câștigat campionatul României. „Este un jucător de 30-31 de ani, care poate să ne ajute mult”, a mai precizat finanțatorul Sepsi OSK.

Transferurile continuă

Diószegi László ne-a mai declarat joi că la Sfântu Gheorghe a mai venit încă un jucător din prima ligă lituaniană pentru probe și că își mai dorește un jucător asemenea lui Sânmărtean.

„În momentul de față avem două transferuri. L-am avut pe Grecu, de la Pandurii Târgu Jiu, iar astăzi l-am legitimat pe Claudiu Herea de la CS Balotești. Am vorbit personal cu el, este un băiat harnic și am văzut că este dornic să joace fotbal și pentru noi asta este primordial. (...) Astăzi a mai venit un jucător din Lituania, la recomandările domnului Sándor István, care este acum directorul general al clubului. Suntem foarte curioși, pentru că a jucat în prima ligă în țara lui și vine să dea probe la noi. (...) Nu ne oprim la transferuri. Mai avem nevoie de patru jucători. Vrem și un atacant bun, vrem și un număr 10, care este foarte greu de găsit în România, gen Cernat sau Sânmărtean. (...), dar e un lucru mai puțin probabil. Nu neg faptul că eu personal am discutat cu Sânmărtean, dar salariile de aici nu se compară cu cele din China. Nu am închis capitolul, dar o să mai vedem”, a mai spus finanțatorul Sepsi OSK.

În perioada 26 iunie – 4 iulie Sepsi OSK merge într-un stagiu de pregătire în Bükfürdő (Ungaria), unde echipa va susține trei meciuri de pregătire, contra Gyirmót (Ungaria) pe 28 iunie, Maribor (Slovenia) pe 1 iulie și Dinamo Zagreb (Croația) pe 4 iulie.

„Înainte să plecăm în cantonament vrem să avem lotul cât de cât conturat. Timpul este foarte scurt și știu foarte bine că dacă nu ne mișcăm repede o să avem o întârziere de două, trei săptămâni, față de alte echipe. (...) Sperăm că voința, tinerețea și elanul o să ne dea totuși putere să recuperăm ce pierdem”, a mai spus Diószegi László.

Sursă foto: Facebook, Sepsi OSK

Teme articol: Sepsi OSK transfer
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.