ACTUALITATE 7 decembrie 2018

Ce face un șofer care vrea să bată recorduri la infracțiuni de circulație

de Iulia Drăghici - Taraș | 797 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din județul Covasna în repetate rânduri din cauza infracțiunilor la regimul circulației rutiere și se pare că nu se dă bătut.

Un tânăr de 25 de ani a fost depistat de polițiști conducând cu încălcarea prevederilor legale, el fiind deja cercetat pentru mai multe infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, respectiv pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, conducere cu permis fals, uz de fals și conducerea unui autoturism de către o persoană având permisul reținut în vederea suspendării/anulării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

În noaptea de marți spre miercuri, tânărul a fost depistat de polițiști, din nou, la volanul unui autoturism, pe DC 7 între localitățile Hilib și Ghelința, astfel că pe numele său a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală pentru infracțiuni contra siguranței rutiere”, informează IPJ Covasna, printr-un comunicat de presă.

Acesta nu este singurul șofer care încearcă limitele legii. Un alt tânăr, tot de 25 de ani, dar din Hăghig, s-a ales cu al doilea dosar penal după ce s-a dus,  chiar la volanul unui autoturism, la poliție să își recupereze permisul de conducere, suspendat pe fondul unor suspiciuni că s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

Polițiștii covăsneni mai transmit că vor continua să acționeze pentru reducerea riscului rutier.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.