ACTUALITATE 28 august 2020

Cazuri de COVID-19 la Judecătoria Întorsura Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 3220 vizualizări

De luni se reia programul normal

Clădirea Judecătoriei Întorsura Buzăului a fost vineri dezinfectată după ce recent au fost descoperite trei cazuri de COVID-19 în rândul angajaților instituției.

Au fost confirmate 3 persoane, contacte testate, ale unor membri de familie confirmați. S-au efectuat operațiunile de dezinfecție, astăzi. Ancheta epidemiologică s-a desfășurat. Persoanele confirmate sunt izolate la domiciliu. Instituția de luni va funcționa conform programului”, ne-a declarat vineri prefectul județului Covasna, Iulian Todor.

Programul cu publicul la Judecătoria Întorsura Buzăului a fost suspendat în perioada 24 – 28 august.

Se aduce la cunoştinţă justiţiabililor, reprezentanţilor legali sau convenţionali ai acestora, faptul că în dosarele pentru care există fixat termen de judecată în perioada 25 august 2020 – 1 septembrie 2020, se va stabili un termen de judecată viitor, de către fiecare complet de judecată, fapt despre care urmează a fi înştiinţaţi, cu efectuarea cuvenitelor menţiuni şi în aplicaţia ECRIS. (...) Se recomandă justiţiabililor şi reprezentanţilor legali ai acestora, ca toate cererile şi înscrisurile să se comunice prin mijloace de comunicare electronică permise de lege - la nr. de fax 0267 370254, e-mail: jud-ibuzaului-reg@just.ro / jud.intbuzaului@just.ro – urmând ca originalul acestor înscrisuri să fie transmis prin poştă, dacă va fi solicitat de către completul de judecată”, se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul Judecătoriei.

În raportarea de vineri, 28 august, numărul cazurilor de COVID-19 s-a ridicat la 739 la nivelul județului Covasna, adică sunt 18 noi îmbolnăviri depistate în ultimele 24 de ore. 

Autoritățile solicită, în continuare, din partea cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.