ACTUALITATE 24 decembrie 2017

Cauza accidentului cu cinci mașini de pe DN11

de Iulia Drăghici - Taraș | 2466 vizualizări

Nouă persoane cu fost implicate în accident și trei persoane au ajuns la spital

Cinci autovehicule și nouă persoane au fost implicate sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:30, într-un accident produs pe DN 11 în apropierea municipiului Târgu Secuiesc.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că nepăstrarea distanței între autovehicule a fost cauza producerii acestui eveniment, astfel că patru autovehicule, aflate pe același sens de mers, s-au ciocnit succesiv. Totodată, în urma impactului unul dintre autoturismele implicate a fost proiectat pe contrasens unde a lovit o altă mașină care circula regulamentar.

Trei persoane au fost rănite ușor în urma acestui eveniment: două femei de 35 și, respectiv, 65 de ani, precum și o minoră în vârstă de 7 ani. Toți conducătorii auto implicați au fost testați din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandările polițiștilor

Adoptarea unei maniere prudente de conducere, atenția sporită și adaptarea vitezei de deplasare la condițiile de trafic și de drum sunt principalele recomandări pe care le transmit polițiștii conducătorilor auto.

Luați în considerare în permanență, atunci când conduceți, apariția unui pericol neprevăzut – o frânare bruscă a celui care circulă în față, un obstacol pe carosabil ș.a. Dacă circulați în permanență adaptând viteza de deplasare și menținând o distanță suficientă față de cel care vă precede, veți putea evita la timp producerea unui accident.

La fel de important, este să semnalizați din timp atunci când intenționați să efectuați o manevră și să folosiți luminile de întâlnire, pentru a fi vizibili în trafic.

Alte imagini de la accident și detalii, AICI

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.