ACTUALITATE 28 aprilie 2020

Căutați de poliție după un accident în care au avariat o mașină parcată

de Iulia Drăghici - Taraș | 2247 vizualizări

Vinovații au fugit de la locul faptei 

Proprietarii unui autoturism parcat pe o stradă din Sfântu Gheorghe s-au trezit, duminică seara, cu mașina puternic avariată. Din imaginile publicate de păgubit pe o rețea de socializare, se vede că la evenimentul rutier au fost implicați sau sunt martori mai mulți tineri, care au fugit de la locul accidentului. 

Mașina noastră era parcată pe strada Mikes Kelemen, în fața casei. Niște puști au tamponat mașina noastră și au fugit! Amândouă ușile sunt tamponate. Ușa din spate e așa de deformată că nici nu putem să o deschidem!”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, păgubitul, proprietarul mașinii tamponate, Bocz Csaba. 

Acesta a spus și că a fost la poliție să depună plângere, ocazie cu care a predat oamenilor legii și filmările și pozele surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere. 

Incidentul a fost sesizat duminică seara prin apel 112. Persoanei în cauză i s-a comunicat că este necesar să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe, pentru a sesiza producerea evenimentului rutier. Procedura, în acest caz va fi următoarea: persoana al cărui autoturism a fost lovit se va prezenta la sediul poliției cu autoturismul pentru a se constata natura avariilor, precum și cu orice probă deține, care poate conduce la identificarea celui care a lovit mașina. Polițiștii vor efectua verificări, iar dacă autorul va fi identificat, acesta va fi sancționat contravențional conform legislației în vigoare, în baza celor constatate. Ulterior, persoanei vătămate i se va pune la dispoziție o copie a procesului verbal de constatare a contravenției, pentru a se prezenta la firma de asigurări în vederea demarării procedurilor de reparații”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe. 

Proprietarul mașinii avariate spune că speră să fie prinși și trași la răspundere tinerii teribiliști implicați în accident, dar și că este dezamăgit de lipsa de grijă pe care o au participanții la trafic. 

„Am locuit în Budapesta foarte mulți ani. De un an ne-am mutat acasă, dar așa ceva n-am mai văzut! E a șasea oară când mașina noastră e tamponată, niciodată n-am fost noi de vină”, a punctat Bocz Csaba. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.