ACTUALITATE 26 octombrie 2021

Câștigătorii concursului „Armata prin ochii copiilor”, premiați la ceremonia de Ziua Armatei

de Iulia Drăghici - Taraș | 1328 vizualizări

Cei trei câștigători ai concursului de desene „Armata prin ochii copiilor”, organizat de Centrul Militar Județean (CMJ) Covasna cu ocazia Zilei Armatei, au fost premiați luni în cadrul ceremoniei organizate la Monumentul Ostașului Român din Sfântu Gheorghe. 

Astfel, premiul I l-a obținut Rareș Ioan Nedelcu de la Școala Gimnazială „Ady Endre”, Ștefan Iulian Nedelcu, de la Școala „Ady Endre” a fost câștigătorul locului II, iar locul III a mers la Robert Ștefănuț Rechițean, de la Școala Gimnazială „Nicolae Colan” . 

În cadrul concursului, ajuns anul acesta la a treia ediție, au fost înscrise 113 desene, realizate de elevii din județul Covasna. Câștigătorii au fost aleși prin vot, exprimat pe pagina de Facebook a Centrului Militar Județean Covasna, unde au fost publicate toate desenele înscrise în concurs.  

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Armatei Române, celebrată la data de 25 octombrie. 

În cadrul ceremoniei de la Sfântu Gheorghe, de luni, premiat a fost și plutonierul major Marius Prundar, coordonatorul acțiunii Ștafeta Veteranilor Invictus, care a trecut prin județul Covasna, dar și nepotul său, în vârstă de doar 7 ani, Andrei Victor Bularca, cel care în 14 octombrie a însoțit grupul de alegători care au purtat Drapelul României până la Brașov, fiind cel mai tânăr participant. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.