ACTUALITATE 12 iulie 2021

„Cascadă” de amenzi pentru viteză, pe DN11

de Iulia Drăghici - Taraș | 5675 vizualizări

Au fost reținute și trei permise de conducere 

Polițiștii covăsneni, în colaborare cu cei brașoveni, au organizat vineri după-amiaza o acțiune de control pe DN11, care viza respectarea regimului de viteză. S-au aplicat 75 de sancțiuni, în valoare totală de 23.780 de lei, informează IPJ Covasna.  

La data de 9 iulie 2021, în intervalul orar 16.00-20.00, polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere - I.P.J. Covasna și I.P.J. Brașov au organizat o acțiune în „sistem cascadă” pe DN 11 ce a vizat respectarea regimului legal de viteza. 

În urma activităților desfășurate pe raza de competență, polițiștii covăsneni au aplicat un număr total de 75 de sancțiuni contravenționale, dintre care 59 pentru încălcarea regimului legal de viteza și au reținut 3 permise de conducere (1 pentru viteză și 2 pentru depășire neregulamentară) 

Totodată polițiștii au retras un certificat de înmatriculare.  

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiștii covăsneni se ridică la suma de 23.780 de lei”, a transmis IPJ Covasna într-un comunicat de presă. 

Controalele în trafic au continuat și sâmbătă. 

O acțiune similară a avut loc și în prima zi a lunii iulie, la Sfântu Gheorghe. Scopul a fost asigurarea unui grad corespunzător al disciplinei rutiere. Au fost aplicate sancțiuni în valoare de 9.130 de lei, pentru 71 de contravenții constatate, după ce au fost controlate 80 de autovehicule, au fost legitimate 80 de persoane și au fost efectuate 25 de testări cu aparate etilotest. Cele mai multe amenzi au fost date atunci tot pentru depășirea vitezei regulamentare. 

Sursa foto: IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.