ACTUALITATE 21 ianuarie 2020

Casa de Cultură din Tinoasa a fost renovată, echipată și inaugurată

de Iulia Drăghici - Taraș | 1002 vizualizări

Investiția s-a ridicat la 50.500 de lei 

Casa de Cultură din Tinoasa a fost inaugurată vineri, 17 ianuarie, printr-un eveniment cultural. Așezământul a fost recent reabilitat și echipat, prin proiectul de co-finanțare lansat anul trecut de Consiliul Județean Covasna. Investiția totală s-a ridicat la 50.500 de lei. 

Vineri am deschis o nouă casă de cultură, de această dată am inaugurat casa de cultură din Tinoasa. Renovarea a fost posibilă printr-un proiect anunțat de Consiliul Județean Covasna, care a fost completat de contribuția proprie a Primăriei. Valoarea totală a lucrării este de 50.500 de lei, din care 20.000 de lei sunt cheltuiți pentru lucrări de reparație și renovare, 22.400 de lei sunt cheltuiți pentru echipamente tehnice (sunet și lumină), iar restul este format din mobilier nou și alte materiale”, a transmis Primăria Târgu Secuiesc prin intermediul Facebook. 

La evenimentul cultural organizat de Casa de Cultură Vigadó cu ocazia inaugurării a fost lansată și o carte semnată de președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor, dar a avut loc și un concert al orchestrei Orpheum. 

Aceasta nu este singura casa de cultură renovată și inaugurată recent, ci în 10 ianuarie a dat startul obiectivul din Săsăuș. Pe listă urmează, potrivit Primăriei Târgu Secuiesc,  Lunga, în 24 ianuarie a.c. și Ruseni, 31 ianuarie a.c.. 

Sursă foto: Facebook/ Primăria Târgu Secuiesc. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.