ACTUALITATE 30 martie 2016

Casa de Cultură a Sindicatelor, supusă dezbaterii publice

de Iulia Drăghici - Taraș | 277 vizualizări

Dezbaterea publică despre reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor are loc joi, 31 martie, de la ora 18 la Cafeneaua Angelo „Carte & Cafea” de pe strada Ciucului din Sfântu Gheorghe. Evenimentul a pornit de la tema lucrării de disertaţie abordată de studenta de la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București, Szonda Hanna, şi este organizat de Saint George Debate Club și Asociația de Tineret „Ecou”.

Într-o conferinţă de presă susţinută miercuri, Szonda Hanna a ţinut să puncteze că dezbaterea vizează, deocamdată, doar la nivel teoretic posibilităţile de reamenajare în cazul Casei de Cultură a Sindicatelor. „Este doar un proiect de şcoală care a luat o amploare ceva mai mare decât mă aşteptam. Cred că s-a întâmplat acest lucru pentru că este nevoie de clădire. Trebuie să se ştie foarte clar că este un proiect de şcoală, dar, personal cred că, împreună, în comunitate, trebuie să facem ceva pentru Casa de Cultură a Sindicatelor”, a declarat studenta la arhitectură.

„Este un proiect mic, dar care cred că poate deveni foarte important pentru comunitate. Până la urmă genul acesta de tineri exponenţiali care fac ceva pentru Sfântu Gheorghe ar trebui sprijiniţi în mod deosebit de către noi toţi, nu doar de politicieni sau autorităţi locale, ci de către întreaga comunitate”, a spus şi Mădălin Guruianu, coordonatorul de proiecte al Asociaţiei de Tineret „Ecou”.

Potrivit organizatorilor, intrarea este liberă, discuția va fi tradusă în ambele limbi, română și maghiară, iar oricine este interesat de subiect este așteptat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.