ACTUALITATE 8 iulie 2018

Carmen Dan explică de ce nu a greșit când a zis că Întorsura Buzăului este în Buzău

de Iulia Drăghici - Taraș | 5090 vizualizări

Reacţia Ministerului Afacerilor Interne, după ce ministrul Dan l-a întrebat pe prefectul de Buzău de situaţia din ÎNTORSURA BUZĂULUI

MAI a precizat, după comandamentul de urgenţă unde ministrul Carmen Dan l-a întrebat pe prefectul de la Buzău de măsurile luate pentru Întorsura Buzăului că ministrul a întrebat, de fapt, despre depresiune şi nu despre localitatea în sine, care se află în Covasna.

„Referitor la discuţiile din cadrul videoconferinţei din această dimineaţă, facem următoarea precizare: Zona Întorsura Buzăului, depresiunea şi nu localitatea în sine, este în competenţa Administraţiei Bazinale de Apă Buzău – Ialomiţa /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău şi figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române. În dialogul cu prefecţii, ministrul afacerilor interne a solicitat modul în care autorităţile au în atenţie aceste zone. Despre această zonă a fost vorba în discuţia cu prefectul de Buzău şi nu despre localitatea care este situată în judeţul Covasna”, au oferit lămuriri reprezentanţii Ministerului de Interne.

Precizările vin după ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a discutat duminică, la sediul MAI, prin videoconferinţă, cu prefecţii judeţelor vizate de avertizările meteorologice, despre măsurile luate până în prezent pentru a preveni tragediile.

„Aţi verificat şi Întorsura Buzăului?”, îi întreabă ministrul Carmen Dan pe cei din Buzău.

„Doamna ministru, Întorsura nu este la noi, ci la Covasna”, îi răspund aceştia.

„Bine, bine, dar e la graniţa de judeţe, e bine să verificaţi şi voi”, le-a spus Carmen Dan.

Sursa: Gândul.INFO

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.