ACTUALITATE 5 aprilie 2018

Carla's Dreams și 4 For Dance la OCV15, în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1883 vizualizări

Evenimentului anului aduce pe lângă concertele de top și un concurs de talente cu artiști locali; câștigătorii vor urca pe aceeași scenă cu Goran Bregović și Carla's Dreams

Pentru că multiculturalitatea este tema de bază a evenimentului, artistului internațional Goran Bregović i s-au adăugat pe afișul evenimentului cea mai în vogă trupă din România, Carla's Dreams, dar și spectaculosul proiect de dans din Ungaria – 4 For Dance.

Carla's Dreams este fără doar și poate cea mai în vogă trupă din România. Proiectul muzical ce a luat naștere în 2012 în Republica Moldova, se poate lăuda cu un număr impresionant de hit-uri lansate în ultimii ani și recorduri de vizualizări pe Youtube, acolo unde pagina trupei are peste 1 milion de abonați.

Unul dintre membrii trupei și-a dezvăluit parțial identitatea în cadrul unui concert desfășurat la „Zilele Sfântu Gheorghe”, spunând că este născut în reședința județului Covasna. Acest fapt a crescut popularitatea trupei în zonă, covăsnenii putându-se bucura astfel de reîntâlnirea cu artiștii preferați pe 15 iunie la OCV15.

4 For Dance este probabil cea mai cunoscută trupă de dansatori din Ungaria. Formată în 2004, 4 For Dance abordează cu umor ritmuri moderne inspirate de folclorul maghiar. Dansatorii au câștigat cel mai important concurs de talente al Ungariei și apoi succesul a venit natural, cu reprezentații în peste 40 de țări și o prestigioasă victorie la Cupa Mondială de dans de la Montreal, eveniment organizat sub patronajul UNESCO.

Aproape 1500 de bilete vândute deja pentru eveniment!

Cele două trupe vor cânta în deschiderea starului internațional care este cap de afiș la OCV15 – Goran Bregović. Aproape 1500 de bilete s-au vândut deja pentru evenimentul din luna iunie, cumpărătorii profitând de perioada de „early bird” în care biletele sunt mai ieftine, perioadă care se încheie pe 15 aprilie. Prima categoria devenită sold-out este „Diamond Ring,  acolo unde organizatorii vor mai pune în vânzare o nouă serie de bilete, abia după 15 aprilie. De la această dată, biletele vor costa 80 de lei la categoria C – în picioare, 115 lei la categoria B – locuri pe scaune și 200 de lei la categoria A – Diamond Ring – locuri în picioare în fața scenei, cu acces VIP. Biletele pot fi achiziționate în continuare de pe site-urile www.entertix.ro și www.myticket.ro, dar și de la sediul ziarului Observatorul de Covasna din Str. Gábor Áron bl.2 Sc.G și de la Biroul de Evenimente Culturale al orașului Sfântu Gheorghe. 

Organizatorii doresc să promoveze muzicienii locali și lansează o competiție pentru aceștia

„Cunoști atmosfera balcanică a filmelor lui Kusturica? Simți că muzica și arta spectacolului sunt o limbă universală, prin care poți să te exprimi? Noi credem în creativitatea ta! Te invităm la un proiect de creație, în care ai libertatea de a dezvolta/profita de fantezia ta balcanico-central-europeană.”

Cu ocazia aceasta așteptăm aplicațiile muzicienilor, artiștilor, performerilor sau tinerilor familiarizați cu diferite domenii artistice cu prelucrări locale, legate de piese Goran Bregović. Ce oferim în schimb: bilete la cel mai important concert al anului la Sfântu Gheorghe - Goran Bregović și The Wedding & Funeral Orchestra LIVE pe 15 iunie, oportunitatea de a performa la eveniment (pentru echipa cea mai inovativă/flexibilă/considerată cea mai bună după o interpretare), tichete consum la eveniment și diverse surprize oferite de partenerii evenimentului.

Meyer, W.Wegener și Autoliv - primii parteneri oficiali!

Evenimentul s-a bucurat de ecouri extraordinare în rândul comunității locale, nu întâmplător primii parteneri deveniți oficiali sunt companii din zonă. Brand-urile W.Wegener și Meyer, produse la Târgu Secuiesc și distribuite de către compania Zarah Moden, susțin OCV15. Lor li s-a alăturat compania Autoliv, care la rândul ei va sprijini evenimentul din 15 iunie. OCV15 va avea susținere și din partea autorităților, Consiliul Județean prin programul Visit Covasna și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe vor fi parteneri strategici ai manifestării. 

BMW – automobilul oficial al OCV15

OCV15 va avea și o mașină oficială. Grație parteneriatului cu compania Automobile Bavaria – transportatorul oficial al OCV15, artiștii și invitații speciali ai evenimentului vor fi transportați de către limuzine ale producătorului german BMW. Totodată, cu ocazia evenimentului din 15 iunie, participanții vor putea admira la Sfântu Gheorghe, cele mai noi modele ale companiei. 

La acest moment, partenerii media principali sunt site-ul covasnamedia.ro, Sepsi Radio Sfântu Gheorghe și Radio Brașov. Alte parteneriate comerciale, precum și parteneriate media sunt în curs de oficializare. 

Susținerea partenerilor noștri este fundamentală. Fără ei, acest eveniment nu ar fi putut să se întâmple la anvergura preconizată. Mulțumesc tuturor celor care au confirmat deja parteneriatul, dar și celor care sunt convins că ni se vor alătura pe parcursul lunii aprilie. Suntem încântați și recunoscători pentru încrederea pe care toți cei menționați au oferit-o proiectului nostru”,  a declarat organizatorul evenimentului, Daniel Santa. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.