ACTUALITATE 7 septembrie 2020

Care e mai rea: pandemia în brutărie sau în fotbal?

de Iulia Drăghici - Taraș | 1231 vizualizări

„Trebuie să te obișnuiești cu gândul că oricând se poate întâmpla”

Patronul Sepsi OSK, Diószegi László, spune că a resimțit din plin criza cauzată de pandemia de COVID-19. Asta pentru că trăiește de două ori cu frică, atât cea de a fi nevoit să oprească activitatea în brutărie pe fondul îmbolnăvirilor, dar și cu cea de a avea jucători în echipă care să fie depistați pozitiv la infectarea cu SARS-COV-2.

Slavă Domnului, nu am avut niciun bolnav, nici la brutărie, nici la fotbal. Pot să spun că sunt un om norocos, că din martie au cam trecut câteva luni bune. În fiecare seară m-am culcat cu gândul „Doamne ferește dacă se întâmplă ceva”. Acum regulile sunt mai admisibile. Dacă, Doamne ferește, se îmbolnăvește un om, acum nu mai e carantina de două săptămâni și să se închidă tot. Așa a fost în primele săptămâni. Vă dați seama că două săptămâni să închizi brutăria, nu știu cum mai poți să te duci unde ai fost, că în două săptămâni intră firmele concurente  peste magazinele tale și greu mai poți să revii unde ai fost. La fotbal, tot așa, toată lumea a văzut la Dinamo cât s-a chinuit cu virusul două săptămâni. Nu este de jucat cu boala. Părerea mea e că trebuie să fii cât mai atent, dar trebuie să te obișnuiești cu gândul că oricând se poate întâmpla și la tine în fabrică sau și la tine în echipă. Din păcate! Încă nu suntem salvați”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Diószegi László.

Raportarea oficială de duminică, 6 septembrie, a arătat că numărul cazurilor noi de COVID-19 depistate în județul Covasna a fost de 32, astfel că numărul total de îmbolnăviri se ridică la 844. Autoritățile fac în continuare apel la respectarea regulilor de protecție, pentru a evita răspândirea virusului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.