ACTUALITATE 10 noiembrie 2016

Candidaţii şi obiectivele PMP Covasna

de Covasna Media | 793 vizualizări

Partidul Mișcarea Populară (PMP) din județul Covasna și-a prezentat joi, 10 noiembrie, candidații înscrişi pe listele pentru alegerile Parlamentare din 11 decembrie, dar şi obiectivele pe care şi le-au propus pentru această cursă electorală.

Primii doi candidaţi de pe lista pentru Camera Deputaţilor propuşi de PMP Covasna sunt preşedintele organizaţiei judeţene, Octavian Goga, şi Alexandru Teacă. Lista candidaţilor pentru Senat este deschisă de fostul primar al oraşului Întorsura Buzăului, Gheorghe Baciu, şi de Ancuţa Roşca.

Potrivit preşedintelui PMP Covasna, Octavian Goga, obiectivul principal al partidului este obţinerea a peste 5% din voturile exprimate în judeţ, pentru a intra la redistribuire.

„Cele mai multe şanse le are primul de pe lista deputaţilor. (...) Tura trecută cu PNL-ul, cu Obreja, a fost un accident fericit, de calculator, de soft. Dacă am acceptat să fim pe listă, având ceva reputaţie şi activitate comună cu actualul preşedinte al nostru, cu Băsescu, pentru că știți că întotdeauna am fost cam pe unde a fost Băsescu, am zis că și acum să facem tot posibilul. Am acceptat să fiu pe listă la propunerea președintelui nostru, ca să atragem un număr mai mare de voturi și să ajutăm la nivel național PMP-ul”, a declarat Gheorghe Baciu în cadrul conferinţei de presă.

 

 

Teme articol: alegeri candidaţi pmp
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
pitagora, 12 noiembrie 2016
Si eu am fost de partea lui Basescu si voi mai fi simpatizantul lui . Dupa parerea mea e singurul care stie ce spune si mai ales stie sa se bata cu ori ce adversar politic si sa-l invinga. E printre citeste integral
stelian, 11 noiembrie 2016
Gata, ne-am linistit, pmp-ul ne scoate din sant, Doamne, ce noroc pe scafarlia noastra!
lili, 11 noiembrie 2016
Ati fost cam pe unde-a fost Basescu?! Adica, pe-acolo cu alde E Udrea, V Blaga, Sorin Blejnar, Videanu, Pinalti, Cocos, toti portocalii ai lui T Basescu, cu dosare grele de muuulte sute de Milioane citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.