ACTUALITATE 26 octombrie 2018

Când se vor încheia lucrările de asfaltare pe 2018 la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 638 vizualizări

Cu toate că primii fulgi de zăpadă au căzut deja, în reședința de județ se lucrează pe 4 străzi

Șantierele de pe cele patru străzi din Sfântu Gheorghe, unde încă se derulează lucrări de asfaltare, se vor închide odată cu venirea iernii, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád. Acesta a subliniat că pe unele lucrările vor fi încheiate în totalitate, iar pe altele se va turna cel puțin stratul de uzură astfel încât Sfântu Gheorghe să nu intre în iarnă cu drumuri descoperite.  

Străzile din Sfântu Gheorghe pe care încă se execută lucrări de reabilitare Károly Kós, Váradi József, László Ferenc și Vulturilor.

„Pe strada Károly Kós, în aceste zile se va turna asfalt pe partea care încă nu are asfalt, din secțiunea a doua a străzii. Tot în aceste zile vor fi montați stâlpii de iluminat. Pe strada Váradi József, în partea de sus au fost montați deja stâlpii de iluminat și a fost turnat primul strat de asfalt. În partea de mijloc a străzii acum se lucrează la fundație. Pe strada László Ferenc se lucrează tot la fundația străzii și au început să pună bordurile, iar pe strada Vulturilor, tot așa, se lucrează la fundația străzii și au fost puse cablurile pentru iluminatul public. Deci în aceste patru străzi avem în acest moment lucrări. Dacă totul merge bine, în toate cele patru străzi va fi asfalt înainte să intrăm în iarnă, deci anul acesta. Nu peste tot va fi turnat și stratul de uzură, dar nu vrem să intrăm în iarnă, nu vrem să intrăm în noul an cu străzi desfăcute”, a declarat joi, într-o conferință de presă, primarul Antal Árpád.

Lucrări de amenajare sau reabilitare se mai desfășoară în diverse locuri din oraș, printre care și la trotuarul din zona Podul Olt și intersecția cu strada Lăcrămioarei, unde în câteva zile se va finaliza. De asemenea, în strada Ciucului, dar și în zona Pieței Mihai Viteazul se lucrează la reabilitarea parcărilor. Reparații la drumuri, respectiv plombări se mai fac și în alte zone din Sfântu Gheorghe, a mai spus edilul.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.