ACTUALITATE 22 aprilie 2022

Când estimează Gospodărie Comunală S.A. că va încheia lucrările pe strada Ciucului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1229 vizualizări

Operatorul Regional Gospodărie Comunală a solicitat Primăriei Sfântu Gheorghe prelungirea termenului pentru finalizarea lucrărilor din strada Ciucului, a spus directorul Kozsokár Attila.

Suntem spre sfârșitul lucrărilor pe strada Ciucului. Avem pe întreaga lungime a străzii o conductă care trebuia înlocuită. De asemenea, avem o conductă de aducțiune de apă potabilă, pe o lungime de vreo 600 de metri. Sunt niște lucrări complexe. Ne-am apucat de lucru spre sfârșitul anului trecut. Inițial am planificat să terminăm până la sfârșitul lui aprilie. Am solicitat deja de la Primărie să ne prelungească autorizația. Preconizăm că undeva în jur de 6 mai ar trebui să terminăm. La un moment dat au fost probleme cu vremea și nu am putut să lucrăm și să avansăm în ritmul în care ne-am dorit și de aceea era nevoie de o prelungire”, a declarat marți, într-o conferință de presă, Kozsokár Attila. 

La finalul anului trecut, Gospodărie Comunală SA transmitea că una dintre cele mai importante lucrări de reabilitare a rețelei de apă și canalizare din Sfântu Gheorghe este cea de pe strada Ciucului. 

Anunțurile că traficul în zona străzii respective va fi afectat, spre ieșirea în Lunca Oltului, au fost făcute încă din vara anului trecut. 

Primarul Antal Árpád spunea la finele lunii februarie a.c. că lucrările de reconstrucție și modernizare a carosabilului vor începe anul acesta. 

Gospodărie Comunală va demara lucrări de reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare și pe strada Fabricii din Sfântu Gheorghe, după ce le va încheia pe cele din strada Ciucului. 

Sunt în derulare lucrări similare și în Târgu Secuiesc, dar și în Covasna și urmează să se reia și la Întorsura Buzăului. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.