ACTUALITATE 24 septembrie 2020

Când este planificată deschiderea mini-mall-ului din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 15202 vizualizări

Noutăți privind lucrările la galeria comercială 

Prima galerie comercială din județul Covasna, Sepsi Value Centre, va fi deschisă în primăvara anului 2021, informează dezvoltatorul Prime Kapital, care anunță reînceperea lucrărilor. 

Prime Kapital anunță reînceperea lucrărilor de construcții la Sepsi Value Centre, din Sfântu Gheorghe, deschiderea centrului fiind programată în primăvara anului 2021.   

Centrul comercial are o suprafață totală de aproximativ 16.000 mp de spații moderne pentru cumpărături și petrecere a timpului liber și include un hypermarket Carrefour, primul hypermarket din regiune, precum și retaileri internaționali și naționali de renume precum Sportisimo, New Yorker, Sinsay, Orsay, KFC și Spartan. Din dorința de a răspunde cât mai bine cerințelor comunității, centrul conține și o serie de spații comerciale dedicate operatorilor locali.  

Prin calitatea și diversitatea ofertei comerciale cât și prin investiția de amploare de peste 25 de milioane de euro Sepsi Value Centre va avea o contribuție majoră la creșterea calității vieții și la dezvoltarea economică a orașului Sfântu Gheorghe și a județului Covasna”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi redacției Observatorul de Covasna. 

Lucrările la galeria comercială din zona Lunca Oltului au debutat în februarie a.c., dar au fost întrerupte, cel mai probabil, de pandemia de COVID-19. 

Pe lângă centrele comerciale dezvoltate deja în orașe precum Baia Mare, Roman sau Zalău, Prime Kapital are în derulare mai multe proiecte de regenerare urbană în 9 orașe din România. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.